3-kuuline e-kursus naistele “Kaassõltuvuse mustrid minu elus”

Kaassõltuvuse mustrite märkamine, teadvustamine ja nende muutmine on täiesti saavutatav eesmärk. Ma ei anna sulle katteta lubadusi, et see on lihtne ja sa saad sellega kindlasti hakkama. Ma ei tea, kas saad või ei, see sõltub sinust. Mina ei luba sulle kiiret muutust, aga saan sulle pakkuda oma toetust kaassõltuvuse mustrite teadvustamiseks. Saan jagada sinuga tööriistu, teadmisi ja kogemusi, mis aitavad sind edasi sellel teel, kus sa praegu kulged.

Olen töötanud kaassõltuvusnõustajana alates 2020 aasta sügisest. Mul on olnud au kuulda sadade naiste hapraid ja isiklike lugusid nii toetusgruppides kui individuaalseltel kohtumistel. Olen olnud ise aastaid tagasi kohas, kus vajasin abi ja toetust ja tean, et kaassõltuvusest taastumine on koos toetajaga oluliselt tõhusam ja kiirem kui üksi seda teed käies. See pole sprint vaid maraton ja pikemal teekonnal on toetajad suureks abiks.

Olen sinu jaoks kokku pannud 3-kuulise kursuse, et üheskoos astuda esimesed sammud kaassõltuvuse mustrite märkamise ja tedvustamise suunas ning seejärel hakata muutma neid, mis enam kasu ei loo. Eks ikka selleks, et olla rohkem kontaktis iseendaga, olla teadlik oma väärtusest, oma vajadustest ning saaks nautida rahuldustpakkuvamaid suhteid.
Uus kursus hakkab pihta 12.märts ja lõpeb 11.juuni. Kui oled juba piisavalt küpsenud ja valmis edasi liikuma, loe kursuse kohta edasi SIIT.